Home > Bedrijfspresentaties
Dordrecht Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Young Engineering Werktuigbouwkunde

Young Engineering Werktuigbouwkunde

Young Engineering is hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Gedurende het arbeidsbemiddelingstraject stelt Young Engineering niet de vacature maar de kandidaat centraal.
Yource Group

Yource Group

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Zo! Recruitment

Zo! Recruitment

Bij Zo! Recruitment geloven we dat het verbinden van bedrijven en werknemers mensenwerk is. Ondanks geavanceerde database systemen met intelligente matchmodules, blijft persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als werkzoekende de enige manier om snel een geslaagde match te maken voor de lange termijn.
Zorgstudent

Zorgstudent

Je kind zit niet lekker in zijn vel of heeft prolemen met het plannen van zijn huiswerk. Je zoekt een oppas of hebt behoefte aan iemand die de druk thuis kan verlichten? Dan kan je een beroep doen op ons!

Onze klanten

AgriMatch Europe Maastalent AgriFoodMatch BV QPR KwikFit Lef Recruitment
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.