Home > Bedrijfspresentaties
Dordrecht Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
ECO NOVA B.V.

ECO NOVA B.V.

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.
Eqeep

Eqeep

Eqeep is een ervaren dienstverlener op het gebied van Consulting en Detachering.
Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau

Excellent Uitzendbureau speelt adequaat in op vraag en aanbod van de (tijdelijke) arbeidsmarkt. Of het nu om tijdelijk werk, vakantiewerk, projecten of een vast dienstverband gaat; bij Excellent Uitzendbureau bent u aan het goede adres
Fintrex BV

Fintrex BV

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
FlexFitters

FlexFitters

FlexFitters is een succesvolle, groeiende onderneming. Wij zijn de specialist binnen de Automotive – en Bandenbranche voor de werving en selectie van vakspecialisten !
Flexian BV

Flexian BV

Flexian Recruitment realiseert de juiste match tussen mens en organisatie. Dat staat voor talent herkennen, dromen waarmaken, ambities realiseren en organisaties helpen hun resultaten te verbeteren. Consultants van Flexian zijn branche gespecialiseerd en spreken de taal. Ze richten zich op duurzaam succes.
ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition Werving & Selectie en Detachering

ForAmbition is een werving & selectie- en detacheringsbureau voor professionals in de vakgebieden (commerciële) arbeidsbemiddeling, sales en techniek. ForAmbition is NEN 4400-1 gecertificeerd en is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Onze klanten

HR Werving en Selectie Onze mensen InBeeld Sports Unlimited Retail B.V. Krosto techniek Pienk Schuijl Logistieke Professionals Human Capital Partners
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.