Home > Bedrijfspresentaties > Zo! Recruitment
Dordrecht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Zo! Recruitment

Zo! Recruitment

We bemiddelen hoger opgeleide on- en offline marketing- en communicatieprofessionals voor vaste functies of tijdelijke opdrachten in de vakgebieden:

  • Reclame

  • Marketingcommunicatie

  • Interne communicatie, voorlichting en PR

  • Media

Door onze jarenlange ervaring in de marketingcommunicatiebranche en passie voor het vak, weten wij de behoeftes van een opdrachtgever en de wensen van kandidaten feilloos te vertalen naar een juiste match.

Zo! werken wij
Om kwaliteit te kunnen waarborgen focussen wij op vakkennis, persoonlijk contact, een relevant netwerk, snelheid en uitstekende service.

Wij komen graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw organisatie, de functie en het type persoon waar u naar op zoek bent. Op basis hiervan stellen wij indien gewenst een functieprofiel op en gaan wij in ons netwerk op zoek naar geschikte kandidaten. Natuurlijk sturen wij nooit zomaar iemand op u af. Eerst screenen we onze kandidaten op competenties, werkmentaliteit en persoonlijkheid in een persoonlijk kennismakingsgesprek en we checken hun referenties. Zo weet u zeker dat u alleen kwalitatieve kandidaten met de juiste ervaring te spreken krijgt.

Daarom Zo! Recruitment

  • Kwalitatieve marketingcommunicatieprofessionals leveren is onmogelijk zonder werkervaring in en up-to-date kennis van het vakgebied. Wij hebben ruime en recente ervaring aan bureau- en/of klantzijde.

  • Een CV is slechts een beknopte samenvatting van de werkervaring van een kandidaat. U krijgt van ons een CV en motivatie gebaseerd op onze indruk van de kandidaat en een referentie. Zo kunt u ervan op aan dat alleen ervaren en geschikte kandidaten worden doorgestuurd.

  • Alleen met een kwalitatief netwerk in het vakgebied is het zoeken en vinden van goede kandidaten mogelijk. Onze consultants hebben door hun marketingcommunicatie achtergrond een groot en relevant netwerk en op continue basis contact met goede marcomprofessionals.

  • Kwaliteit in recruitment heeft niet alleen te maken met de juiste match maar ook met snel kunnen leveren. Wij streven naar het leveren van geschikte kandidaten binnen 2 weken na het bespreken van het profiel.

  • Wij gaan graag een partnership met u aan waarbij goede service onmisbaar is. Hieronder verstaan wij tijdig en accuraat reageren op vragen, afspraken nakomen en een probleemoplossende en pro-actieve instelling.

  • Wij werken volgens het “no cure no pay” principe.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner Zorg en Welzijn Food & Agri Pienk JAG Recruit KWH-People
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.