Home > Bedrijfspresentaties > Zorgstudent
Dordrecht Heeft Werk

Zorgstudent

Zorgstudent

Adres gegevens

Adres:Hoogstraat 46
Postcode:5271 XB
Stad:SINT MICHELSGESTEL
Land:NL
Telefoon:+31628835525
Website:Zorgstudent

Over: Zorgstudent

Zorgstudent is een professionele landelijk opererende stichting die als doel heeft kinderen te helpen die worstelen met simpele taken als huiswerk, opruimen, aankleden, zelfvertrouwen en veranderingen. De student volgt een pedagogische of zorgverwante opleiding en oefent met jouw kind de dagelijkse routines, leert hem beter om te gaan met andere kinderen en meer zelfverzekerd te voelen.

Hulp van studenten, dat werkt! Bekijk de volgende beelden die onlangs op het NOS journaal zijn getoond: Eindelijk even rust, al is het maar voor een paar uur per week.

Over Stichting Zorgstudent en zorgstudenten
Stichting Zorgstudent stimuleert jongeren te werken binnen het onderwijs, de zorgsector, welzijn en publieke dienstverlening door ze op te leiden en (leer)werkplekken aan te bieden. Stichting Zorgstudent stelt zich tot doel de compassie te bevorderen in de bovengenoemde sectoren door onderling de ideeën, ervaringen en kennis met de studenten en (ervarings-)deskundigen uit te wisselen. We willen compassie bij de wortels herstellen: de zorgstudenten. Wij geloven dat compassie het vermogen heeft om de huidige disbalans in deze sectoren en tussen efficiency en menselijkheid, tussen controle en vertrouwen te herstellen. We dagen studenten uit om compassie als leidraad te gebruiken om een helende zorgomgeving en stimulerende werkplek te creëren waarin ruimte is voor leren, open communicatie en samenwerking.

Er zullen vast een aantal vragen in je opkomen bij het zien van deze site. Bijvoorbeeld: wat is Stichting Zorgstudent nou precies? Wie zijn de opdrachtgevers of met een ander woord; zorgvragers? Wie werken er als zorgstudent? Waarom zou ik Stichting Zorgstudent moeten inschakelen, wat zijn daar eigenlijk de voordelen van? Is Stichting Zorgstudent wel integer of betrouwbaar?

Als je de muis in de balk op 'Over Zorgstudent' zet (zonder te klikken), verschijnt een menu. Daarin kun je antwoord vinden op vragen zoals hierboven beschreven.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Metafoor Personeelsbank Vapro Detachering Nox People Accountancy International Recruiters Avouch Recruitment en Management Search Helder Recruitment
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.