Home >

Technisch Trainer Automotive bij TTA International in Dordrecht

Locatie

Dordrecht

Publish date

20-09-2023

Publish end date

19-09-2024

Naam organisatie

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

TTA International is een internationale project organisatie welke actief is in Learning & Development met een nadrukkelijk specialisme binnen de automotive branche. Vanuit Nederland, waar het hoofdkantoor is gevestigd, verzorgen zij wereldwijd projecten in de automotive sector en andere technologische industrieën. Daarnaast heeft TTA specialisten gedetacheerd bij klanten zoals Stellantis Nederland en Toyota Motor Europe.

Leren, verbeteren en optimaliseren; bij TTA International draait alles om mensen en hun capaciteiten. Wanneer mensen in staat worden gesteld hun potentieel ten volle te benutten, zal de onderneming waar ze voor werken beter functioneren. Dé sleutel tot het behalen van doelstellingen is door Learning & Development als onderdeel van een bedrijfsstrategie op te nemen. “Great People Make Great Companies”.

De lat ligt hoog bij TTA International. Zij weten als geen ander, dat elke ketting zo sterk is als de zwakste schakel: de oorsprong van TTA, opgericht in 1987, ligt in de automotive branche waarin strikte veiligheidseisen en scherpe kwaliteitsnormen de regel zijn.

Functie omschrijving

Als Technisch Trainer Automotive bij TTA International heb je een verantwoordelijke en zeer afwisselende baan; het ene moment sta je voor de klas, daarna geef je een virtuele training en de volgende dag ben je jonge monteurs of service adviseurs aan het coachen en begeleiden!

Jij zorgt als Technisch Trainer voor een interactieve kennisoverdracht voor de klanten van TTA International binnen de auto- en/of motorbranche of autotechnisch onderwijs! Je gaat zelfstandig aan de slag met de juiste voorbereiding voor je training en het zorgen voor geschikt lesmateriaal. In deze afwisselende functie werk je soms voor langere tijd op 1 project maar het kan ook voorkomen dat je in korte tijd verschillende projecten zal aanpakken! Je werkt over het algemeen voor diverse klanten en opdrachten op zowel nationaal of internationaal niveau.

Kortom wanneer je wilt werken binnen een dynamische werkomgeving en graag je autotechnische kennis wilt overbrengen, dan is Technisch Trainer bij TTA International jouw nieuwe baan!

Wij vragen

Om de functie van Technische Trainer succesvol in te kunnen vullen, verwachten wij dat je HBO werk- en denkniveau hebt en een diploma 2e graad docent / didactische aantekening (of bereid deze te halen). Je bent didactisch onderlegd en in staat om aan een brede doelgroep lesstof over te dragen; je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als het Engels. Natuurlijk heb je een gedegen, aantoonbare en uitgebreide kennis van auto- en motortechniek.

Je beschikt over de volgende kerncompetenties: ambitie, inlevingsvermogen, innoverend vermogen, organisatiesensitiviteit en vakgerichtheid. Daarnaast ben je altijd bezig om zowel jezelf verder te ontwikkelen en lever je een positieve bijdrage aan de groei van TTA als de meest innovatieve learning & development provider!

Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B en bereid om (indien nodig) te reizen.

Een talent assessment is onderdeel van de werving & selectieprocedure

Wij bieden

Werken bij TTA International, betekent dat je een net en marktconform salaris ontvangt. Je komt te werken in een dynamische onderneming die één van de key-spelers is binnen de automotive wanneer het gaat om ontwikkeling en kennisoverdracht. TTA investeert continue en volop in haar medewerkers en jij krijgt dan ook alle mogelijkheden, kansen en tools om jezelf verder te ontplooien. Je standplaats is Dordrecht en bij voorkeur ben je fulltime (40 uur) beschikbaar (32 uur is bespreekbaar).

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.