Home > Bedrijfspresentaties > Jobcenter
Dordrecht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Jobcenter

Jobcenter

De perfect passende personele bezetting blijft een voortdurende zorg. De arbeidsmarkt blijft een markt van vraag en aanbod, waarbij ook tijdelijk personeel vaak snel en direct moet passen in de cultuur van de opdrachtgever

Maar voor personeel geldt dat werk op zich niet het hoogste doel is. Het plezier, de voldoening, de ervaring, en het gevoel wat bij te kunnen dragen zijn essentieel voor een plezierige werkomgeving.

Jobcenter heeft als missie voor haar opdrachtgevers, op een kwalitatieve wijze, personele problemen van structurele en tijdelijk aard op te lossen, waardoor continuïteit in processen, of nieuwe uitdagingen een hogere kans van slagen krijgen. Dat kan alleen door onze klanten te kennen, te weten wat er speelt, te adviseren en te begeleiden, en niet door te verkopen.

Onze drivers zijn gebaseerd op professionaliteit, gedrevenheid en transparantie. Geen kaartenbak , maar kwaliteit. Simpelweg omdat we plezier willen hebben in ons werk, en omdat we denken altijd beter te zijn als een ander. Dit laatste gebaseerd op kennis, inzicht en inzet, kennis van onze klanten, en door een probleemoplossend vermogen te tonen.

Jobcenter heeft een open cultuur. Begrip, inzicht, vertrouwen, respect, en kwaliteit zijn voor Jobcenter uitgangspunten. Op die punten beoordelen we arbeidskrachten en opdrachtgevers.

Om beter te begrijpen welke ontwikkelingen er op de arbeidsmarkt precies spelen, werkt Jobcenter vanuit de volgende specialisaties;

  • Jobcenter, Techniek [amp] Engineering

  • Jobcenter, Interim Projecten

  • Jobcenter, Zakelijke Dienstverlening

Deze divisies werken vanuit eenzelfde principe met dezelfde producten; werving en selectie, detachering, uitzending of pay-rolling. Producten die het mogelijk maken nagenoeg iedere gewenste vorm van samenwerking te realiseren.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Novicum Werving & Selectie Food & Agri Amedi ECO NOVA B.V. QPR Qoppel
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.