Home > > Delta Recruitment
Dordrecht Heeft Werk

Delta Recruitment

Delta Recruitment

Adres gegevens

Adres:Albrandswaardsedijk 107a
Postcode:3172 TG
Stad:POORTUGAAL

Over: Delta Recruitment

Wij hebben vacatures op MBO en HBO niveau in de volgende functiegroepen:

  • Commerciële arbeidsbemiddeling

  • Office

  • Sales [amp] Management

  • Industrie [amp] techniek

Werving [amp] Selectie

Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn bij het zoeken van personeel dat uw vacature(s) kan vervullen. Wij streven naar een effectieve werving- en selectieperiode.

Detacheren

Wilt u een medewerker voor langere tijd, of bepaalde tijd aan u binden, bijvoorbeeld vanwege een uitgebreide inwerktijd, benodigde scholing of gewoon voor de continuïteit, dan is detacheren een goede mogelijkheid.

Interim Management

Niets is zo bestendig als een tijdelijke oplossing. Reden te meer dus om ook voor interim management de nodige zorgvuldigheid en kennis in te zetten.

Delta Recruitment streeft ook bij tijdelijke functies naar de grootst mogelijke zorgvuldigheid in de procedures. Vaak betreft het functies waarbij specifieke vaardigheden van de kandidaten tot hun recht kunnen komen en kunnen bijdragen aan de oplossing van een probleem binnen een bedrijf of organisatie.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

1ngenieur Banen voor ingenieurs Nox People Accountancy Jobs that work Sarister Leen Bakker Nederland BV Schuijl Financieel en Logistiek Personeel Vapro Detachering
Dordrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.